7 persoane, condamnate pentru UCIDEREA unui arbitru la un meci din Olanda: 6 sunt MINORI! Ce pedepse au primit:

0
1427

Judecatorii au dat un verdict in cazul arbitrului ucis pe 2 decembrie, la un meci amical din Olanda

Un tribunal olandez a condamnat ieri 7 persoane gasite vinovate pentru moartea arbitrului Richard Nieuwenhuizen, decedat iarna trecuta, pe 2 decembrie, la un meci de fotbal intre juniori disputat in Almere.

Un barbat in varsta de 50 de ani de origine marocana, El-Hasan D., a fost condamnat la 6 ani de detentie pentru lovituri cauzatoare de moarte, in timp ce alti 6 tineri, cu varste cuprinse intre 15-17 ani, au fost condamnati la cate 2 ani de detentie intr-o inchisoare pentru minori.

Moartea lui Nieuwenhuizen a produs un impact puternic in Olanda, iar Federatia a decis pedepse drastice pentru comportament violent, fizic sau verbal, pe orice teren de fotbal.

FILMUL UNEI TRAGEDII TERIBILE

Intr-o tara in care ordinea si disciplina par, privite de afara, calculate la milimetru, fotbalul a scos la suprafata partea bolnava a societatii.

Tragedia in care arbitrul Richard Nieuwenhuizen si-a pierdut viata la doar 41 de ani a avut loc in Almere, un orasel linistit de aproape 200 de mii de locuitori, situat in apropiere de capitala Amsterdam. S-a intamplat pe terenurile Academiei de Fotbal SC Buitenboys.

7 persoane, condamnate pentru UCIDEREA unui arbitru la un meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.