Ambasadorul Olandei spune pa-pa României după ce Ponta a atacat-o pe soția sa | „Vom pleca în septembrie. O să ne fie dor de România!”

0
1842

Ambasadorul Olandei la București, Matthijs van Bonzel, a anunțat că va părăsi România în această toamnă. El își va reprezenta țara ca ambasador în Spania, potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

Am fost numit ambasador în Spania. Este o mare onoare. Vom pleca în septembrie. O să ne fie dor de România. Ambii noștri copii locuiesc aici, a scris van Bonzel.

ambasadorul-olandei-e1434965669387

Anunțul are loc la două spătămâni după ce premierul Victor Ponta a atacat-o pe soția ambasadorului, despre care a susținut că a ocupat un etaj întreg al Spitalului Universitar din București pentru a fi operată la picior.

Nicu Bănicioiu mi-a spus că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj întreg de la Spitalul Universitar. Cred că dacă mă operau pe mine se blocau două etaje, a spus Ponta, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Spre deosebire de Ponta, soţia ambasadorului Olandei în România, Cristina Van Bonzel Gomez, a ales să se opereze în România, suferind în urmă cu aproximativ două săptămâni o intervenţie chirurgicală ortopedică, realizată de medicul Cătălin Cârstoiu.

Cristina a trecut astăzi printr-o operație ortopedică. Mulțumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu și tuturor asistentelor devotate, scria la acel moment Matthijs van Bonzel pe pagina de socializare.

Ulterior, echipa de medici, condusă de managerul Spitalului, Cătălin Cârstoiu, s-a fotografiat cu pacienta, purtând cu toții tricouri cu mesajul “Medicii vor România în Schengen”.

În acelaşi timp, premierul Victor Ponta era în Turcia, unde a fost operat luni la genunchiul stâng. Într-o postare pe Facebook, Ponta scrie că are încredere în medicii români, însă acolo a găsit “ceva ce era imposibil acasă – LINIȘTE și ODIHNĂ)!”

– See more at: http://www.nasul.tv/ambasadorul-olandei-spune-pa-pa-romaniei-dupa-ce-ponta-a-atacat-o-pe-sotia-sa-vom-pleca-in-septembrie-o-sa-ne-fie-dor-de-romania/#sthash.pTG6QuCx.dpuf

Lasă un răspuns