Ameninţările din Ţările de Jos! Olanda nu se mai opreşte: caută români şi bulgari printre criminali

1
1982

Poliţia olandeză ia la verificat infractorii şi vrea să stabilească dacă nu cumva românii, bulgarii sau polonezii care au rămas fără joburi sunt cei mai numeroşi printre criminali. Între timp, autorităţile administraţiei olandeze vor verifica dreptul de rezidenţă al esticilor potrivit anunţului cabinetului de la Haga din noiembrie anul trecut, odată cu prelungirea fermă a restricţiilor la muncă pentru români şi bulgari în Ţările de Jos pentru încă doi ani.

Poliţiştii olandezi din mai multe oraşe vor investiga dacă cei care au ajuns să fie implicaţi în acte criminale au făcut acest lucru pentru că şi-au pierdut locul de muncă sau pentru că sunt membri ai unor bande de infractori. Şefii de poliţie spun că răspund în acest fel reclamaţiilor angajaţilor poliţiilor locale şi funcţionarilor publici din marile oraşe olandeze care ar fi observat o creştere bruscă a infracţiunilor comise de persoane din Europa Centrală şi de Est.

mai mult la :

….Ameninţările din Ţările de Jos! Olanda nu se mai opreşte: caută români şi bulgari printre criminali

1 COMENTARIU

  1. Firma profesionista de inchirieri auto (rent a car) din Bucuresti, va punem la dispozitie masini noi, incepand de la: 16 euro/zi pentru Dacia Logan, 18euro/zi pentru Renault Clio, 25euro/zi pentru VW Jetta, etc.

    Compania 123rent.ro va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de inchirieri auto, transfer aeroport
    si in tara, circuite turistice si multe altele.

    Va rugam consultati oferta noastra pe http://www.123rent.ro, sau contactati-ne la numerele de tel: 0040736.980.785 ; 0040769.737.950

Lasă un răspuns