Apel din Parlamentul European către români şi est europeni: „Nu mai cumpăraţi produse olandeze!”

0
1690

"Dragi cetăţeni din Europa Centrală şi de Est, vă încurajăm să verificaţi întotdeauna provenienţa produselor pe care le cumpăraţi. Putem trăi fără ele, mai ales ca altele, la fel de bune, sunt disponibile oricând. Iată câteva din principalele produse olandeze pe care vă invităm să le ignoraţi până când acest partid (n.n PVV) va fi izolat politic: Shell, Heineken, Dove, TNT, Amstel, Lipton, Rexona, Knorr, Axe, Wolters Kluwer, Tom Tom".

Acesta este apelul eurodeputatului român Sebastian Bodu şi al şefului europarlamentarilor polonezi din partea PPE, Jacek SARYUSZ-WOLSKI, adresat est-europenilor într-o scrisoare deschisă transmisă astăzi în semn de protest faţă de atitudinea site-ului PVV promovat de un partid radical olandez.
.
"Am crezut, noi, cele 100 de milioane de cetăţeni europeni (n.n ţările care au aderat în 2004 şi cele din 2007) care au trăit în spatele unei cortine de fier discreţionare, impuse de alţii împotriva voinţei noastre şi a cursului firesc al istoriei, că în Uniunea Europeană nu vom mai fi judecaţi la grămadă, nu ne vom mai simţi discriminaţi sau umiliţi pentru că vrem să călătorim sau să muncim", se arată în scrisoarea aleşilor către est europeni.

Apel din Parlamentul European către români şi est europeni: "Nu mai cumpăraţi produse olandeze!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.