Boicotarea produselor olandeze. Românii pot trăi şi fără produse din Olanda

0
1482

O altă tabără este cea a susţinătorilor boicotului produselor olandeze.

Doina: „Puneţi în grădini, ghivece şi jardiniere flori romaneşti, cârciumărese, regina nopţii, muşcate, nu mai cumpăraţi bulbi şi plante din Olanda care sunt sau mucegăite sau nu rezistă decât puţin timp, e păcat, când avem aşa frumuseţi de flori în grădinile romaneşti! Reînviaţi gradina românească!”

Vasile: „Eu cam din decembrie nu mai cumpăr produse olandeze şi nu le simt nevoia. Chiar am găsit produse romaneşti comparabile”.

Doina: „Şi nu mai consumaţi nici copanele de pui, congelate de ani de zile, cu 6-7 lei kilu, aduse cu tirurile din olanda, să omoare lent popoare întregi”.

Erasmus: „Nici măcar ei înşişi nu le mai consuma, pt că se ştie că sunt CANCER curat. Cei care-şi permit (în olanda) mănâncă bio din alte ţări: Spania, Marokko, America Latină, Italia. La ora actuală a mânca "natural"- cât de cat- este un lux. Romanii îl au de la mama natură, exact prin ţară (pământul apă şi aerul) asta hulita. Ce vor mai mult de atât? Restul, ca Phillips, Dove, ING- nu te ajuta în faţa CANCERULUI.”

Nina: „Rău e ca oladezii sunt mai uniţi şi chiar dacă nu sunt deacord cu PVV nici nu îi critică deschis şi oficial… aici văd mai mulţi care le dau dreptate olandezilor decât noua romanilor… am putea fi mai uniţi şi am putea avea coloana vertebrală ca sigur am câştiga mai mult. Urât ce fac ei cu noi, urât ce au făcut francezii cu ţiganii dar dacă nimeni nu face oficial nimic… putem boicota produsele lor că e plină piaţa de ele şi nici de calitate nu sunt… atataca-i la bani ca acolo iii doare pe olandezi şi mai vorbim după aceea… un boicot unit ar putea funcţiona ca sunt zgârciţii Europei şi când vine vorba de bani nu au nici mama nici tată…”

Costin: „Sunt de acord cu boicotarea produselor olandeze. Celor care spun că Olanda are dreptate să nu ne primească în Schengen datorită corupţiei am să le adresez următoarea întrebare (sau mai multe). Când olandezii au venit să facă afaceri în România nu ştiau că este coruptă? Nu ştiau că justiţia nu funcţionează? Ba da, dar le convenea că nu puteau fi traşi la răspundere pentru toate ţepele date şi toate contractele dezavantajoase pentru statul român şi firmele romaneşti. Acum sunt mari firme şi oameni de afaceri şi le pute dacă ajungem prin Olanda la muncă. Mai am o întrebare pentru olandezi. Dacă nu aveţi de muncă în Olanda de ce nu veniţi în România pentru un salariu de 170 de euro pe lună? Sau voi veniţi numai în posturi de expaţi cu salarii de 20.000 de euro pe lună? Îmi doresc ca măcar acum să dăm dovadă de unitate naţională şi să acţionăm unit în acest boicot. Să lăsăm la o parte neînţelegerile dintre noi şi să le arătăm olandezilor că nu suntem mai puţin europeni decât ei. În definitiv dacă la sfârşitul celui da-al doilea război mondial Occidentul nu ar fi abandonat ţările din Europa de est în ghiarele comunismului poate nu eram aşa corupţi şi voi aşa avuţi.”

….Boicotarea produselor olandeze. Românii pot trăi şi fără produse din Olanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.