Daca doriţi să munciţi în Olanda…

0
1779

Dacă doriţi să plecaţi să lucraţi în străinătate, e esenţial să vă informaţi în legătură cu toate aspectele pe care le implică această decizie, nu doar în privinţa salariului şi a locuinţei. Informarea corectă e scopul unui proiect derulat de Ambasada Olandei în România, pe parcursul a doi ani. Reprezentaţii ambasadei şi-au prezentat, luni, intenţiile, la sediul AJOFM Cluj.

Informeză-te complet, angajează-te corect! e titlul proiectului de informare derulat de Ambasada Olandei în România, care urmăreşte conştientizarea persoanelor care intenţionează să plece să lucreze în Olanda în priviţa drepturilor şi obligaţiilor pe care le au.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Succesul la locul de muncă, integrarea în comunitate, dar şi evitarea pericolelor legate de contracte de muncă nefavorabile sau chiar de exploatarea prin muncă ţin în mare măsură de o bună informare înainte de plecare.

Dorim să îi informăm mai bine pe românii care vor sa vină să lucreze în Olanda despre condiţiile de acolo, despre ceea trebuie să cunoască înainte de a veni în Olanda, nu doar despre obligatiile pe care le au, ci şi despre drepturile lor. Să fie informaţi despre locul de muncă, despre condiţiile de trai, despre salariul pe care îl pot pretinde… Să prevenim să fie amăgiţi de angajatori care pot să nu fie întotdeauna de bună credinţă…(Vice-Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Anke ter Hoeve-van Heek)

mai mult la  :  http://radiocluj.ro/2015/06/08/daca-doriti-sa-munciti-in-olanda/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.