De ce este Transilvania magnet pentru investitorii olandezi

0
1205


Două noi fabrici olandeze şi-au deschis porţile la Cluj în acest an, iar alte două urmează să îşi deschidă porţile anul viitor.
O nouă fabrică olandeză va fi construită în judeţul Cluj. Este vorba de o fabrică ce va avea ca obiect reşaparea anvelopelor de camioane şi care va fi construită în localitatea Gilău. Investiţia va fi de circa 1,5 milioane de euro şi va fi realizată de grupul EVW Holding, a anunţat acţionarul principal al concernului olandez, Ad van Wijk. "Noi credem că piaţa anvelopelor reşapate reprezintă o nişă excelentă, iar anvelopele reşapate de calitate sunt mai bune decât anvelopele second-hand şi, în acelaşi timp, reprezintă o alternativă de calitate la anvelopele noi ieftine", a spus Ad van Wijk. Anunţul a fost făcut cu prilejul sărbătoririi a 20 de ani de activitate pe piaţa românească a grupului olandez. În această perioadă, grupul de firme condus de Ad van Wijk a investit pe piaţa românească suma de 56 de milioane de euro, mai mult decât a investit concernul finlandez Nokia în fabrica de telefoane mobile din Jucu, închisă în toamna anului trecut.

"Noi am investit, în medie, circa trei milioane de euro pe an, iar în acest an ne vom respecta tradiţia", a spus Ad van Wijk. Omul de afaceri olandez şi-a amintit faptul că a venit prima dată în România după Revoluţia din anul 1989, cu ajutoare.

 

mai mult :

De ce este Transilvania magnet pentru investitorii olandezi

Două noi fabrici olandeze şi-au deschis porţile la Cluj în acest an, iar alte două urmează să îşi …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.