EBA, pornită tare împotriva Olandei în Parlamentul European! Vezi … ‎

0
1405

EBA a avut astăzi o intervenţie virulentă în plenul Parlamentului European, la Strasbourg, împotriva Olandei.

Europarlamentarul Elena Băsescu a atacat făţiş Olanda, considerând drept o "ironie a sorţii" faptul că o încărcătură de aproape 40 de milioane de ţigarete de contrabandă a staţionat patru zile , fără a fi descoperită, în portul Rotterdam din Olanda, ţară care, "invocând corupţia şi frauda", se opune aderării României la spaţiul Schengen.

"Evaziunea fiscală provoacă importante pierderi economice, afectează funcţionarea instituţiilor statului şi pune astfel în pericol siguranţa naţională", a afirmat Elena Băsescu în plenul Parlamentului, într-o intervenţie în cadrul unei dezbateri privind mijloacele de combatere a evaziunii şi fraudei fiscale.

Eurodeputatul EBA cere UE măsuri ferme împotriva "site-urilor xenofobe anti-imigranţi"

"Ca o ironie a sorţii, o încărcătură de 40 milioane de ţigări de contrabandă, în valoare de 15 milioane de euro , a staţionat patru zile , fără a fi descoperită, în portul Rotterdam din Olanda, ţară membră Schengen. Acest lucru ar fi fost imposibil în portul Constanţa", a subliniat Elena Băsescu.
"Meritul acestei impresionante capturi, care a avut loc săptămâna trecută, revine autorităţilor irlandeze, pe care doresc să le felicit cu această ocazie ", şi-a încheiat ea intervenţia.

…  

EBA, pornită tare împotriva Olandei în Parlamentul European! Vezi

Lasă un răspuns