Acasă Stiri Emil Săndoi: Olanda este o forţă

Emil Săndoi: Olanda este o forţă

0
1891

Selecţionerul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, a fost spionul lui Piţurcă la partida amicală dintre Olanda şi Ucraina, încheiată cu victoria batavilor, scor 3-0. Săndoi a făcut deplasarea la Rotterdam special pentru a-i vedea la lucru pe viitorii adversari ai Romaniei la EURO 2008.

Antrenorul tineretului, Emil Săndoi, a fost delegat de către Victor Piţurcă pentru a urmări cele trei amicale pe care una dintre adversarele României la EURO, Olanda, le va disputa până la debutul competiţiei din 7 iunie. Săndoi s-a aflat sâmbătă în tribunele stadionului din Rotterdam pentru a-i studia pe olandezi la primul amical cu Ucraina.

"Olanda a demonstrat încă o dată că este o forţă, a dominat 80 din 90 de minute, chiar dacă i-au lipsit o serie de jucători. Jocul de sâmbătă seară a demonstrat că rezultatele din grupă ale României au fost cât se poate de meritorii", a declarat Săndoi, la întoarcerea de la Rotterdam.

La Campionatul European, România va întâlni Olanda în ultimul meci din faza grupelor. Singura victorie a naţionalei lui Piţurcă în faţa olandezilor a fost înregistrată în luna octombrie a anului trecut, la Constanţa, scor 1-0, în preliminariile EURO 2008.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns