EXPLOZIV! Jurnalistul operat la genunchi in tara, coleg de suferinta cu sotia ambasadorului Olandei ii scrie lui Victor Ponta: “Minți ca un nesimțit!”

0
1230

OVIDIU MARINCEA: Nu mai pot să tac, Victore, are si nesimțirea bunul ei simț!

Știi, Victore, îmi permit pentru prima oară să te tutuiesc. Pentru că te simt în fața mea atunci când îți vorbesc așa. Parcă te văd, aici, pe un fotoliu cu piciorul stâng întins, cu orteza pe el. Ca și mine. Orteza mea e neagră, a ta cum e? Dar să nu divagăm. Victore, mi s-a blocat genunchiul. De tot, dureros… Am chemat un vecin să mă ducă cu mașina la spitalul Universitar din București. Ai fost vreodată? Pe chei, la Eroilor. Multe salvări, mulți oameni pe holuri, scaune cu rotile, tărgi, pereți văruiți cu albastru. Auzi, Victore, albastru deschis. Culoare frumoasă, liniștitoare, așa, dar să nu divagăm.

2015_06_17_ambsador_rsz_crp

Ambasadorul Matthijs van Bonzel, lângă patul de spital al soţiei

M-a văzut un medic și mi-a zis că mă operează. Am stat 15 minute să mă ia un lift, Victore, înghesuială mare. Când m-a luat, un medic care stătea într-un picior glumea amar: „în lift și în sala de operație ce mai facem și noi saună. E gratis, nu o putem refuza”. Te-ai prins, Victore? Adică nu avea aer condiționat funcțional în sala de operații, nah! Glumeț, medicul, semăna cu un actor american… Îmi scapă. Dar să nu divagăm!
M-am operat. A durat trei ore. Cred că aerul nu mai făcea față, că unul din medici a cerut alte haine la un moment dat.

mai mult la :  http://hotinfo.ro/exploziv-jurnalistul-operat-la-genunchi-in-tara-coleg-de-suferinta-cu-sotia-ambasadorului-olandei-ii-scrie-lui-victor-ponta-minti-ca-un-nesimtit/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here