Federaţia Olandeză nu îi va da voie lui Van Basten să meargă la Ajax

0
1711

Federaţia Olandeză nu îi va da voie lui Van Basten să meargă la AjaxPreşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Henk Kesler, a declarat pentru ediţia de luni a cotidianului De Telegraaf că nu va accepta ca selecţionerul Marco van Basten să antreneze formaţia Ajax Amsterdam, informează AFP.

Potrivit presei olandeze, gruparea Ajax, aflată în căutarea unui succesor pentru Henk Ten Cate, care se află aproape de o plecare la Chelsea, ar fi dorit ca Van Basten să cumuleze funcţiile de selecţioner şi de antrenor la echipa la care este legitimat şi George Ogăraru. "Chiar şi pentru 100 de milioane de euro, nu vom accepta ca Marco să plece la Ajax.

Selecţionerul şi secundul său John van ‘t Schip nu vor putea acoperi două posturi", a spus Henk Kesler. Contractul lui Van Basten cu forul olandez expiră în iulie 2008, după Campionatul European din Austria şi Elveţia. În preliminariile CE-2008, Olanda face parte din grupa G, în care se află şi România. Cele două echipe se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 20.15, la Constanţa.

sursa : mediafax.ro

Lasă un răspuns