Horia Tecău, campion din nou în Olanda ‎

0
1421

Horia Tecău a repetat performanţa din 2010, cel mai bun an din cariera sa până în prezent, alături de suedezul Robert Lindstedt şi a câştigat turneul ATP 250 din oraşul olandez ‘s-Hertogenbosch. Turneul este cunosocut mai ales sub numele Unicef Open.

În finala acestui turneu, dotat cu premii de circa 400 000 euro, Lindstedt şi Tecău au întâlnit perechea  Juan Sebastian Cabal/Dmitry Tursunov, pe care au învins-o cu scorul de 6-3, 7-6(1). Meciul a durat 73 de minute, iar perechea româno-suedeză a dat nu mai puţin de 10 aşi. Tecău şi coechipierul său au demonstrat prin acest rezultat că sunt într-o formă foarte bună înainte turneului de grand slam de la Wimbledon, care începe pe 25 iunie.

Tureul ATP 250 de la ‘s-Hertogenbosch este al doilea titlu la dublu pentru Tecău în acest an, după victoria din pimăvară de la Bucureşti, acolo unde alături de Lindstedt a reuşit pentru prima dată să triumfe în faţa iubitorilor de tenis din România. Începând din această săptămână cei doi au urcat un loc în clasamentul mondial, pe locul patru, surclasându-i pe polonezii Fyrstenberg/Matkowski.

Horia Tecău, campion din nou în Olanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.