Invitație la spectacolul susținut de Maestrul Dan Puric la Bruxelles, în data de 5 Iunie

0
1467

Vă invităm la spectacolul susținut de Maestrul Dan Puric la Bruxelles, în data de 5 Iunie 2017. Programul evenimentului este detaliat mai jos:

Vă așteptăm, așadar, cu brațele deschise, luni, 5 Iunie 2017, orele 18h00, la Teatrul ”Auditorium W:Hall”, situat chiar lângă Primăria din cartierul Woluwe Saint-Pierre (1150 Bruxelles, Avenue Charles Thielemans 93).

Spectacolul este produs de Compania ”Passe-Partout” și Maestrul Dan Puric, iar porțile Teatrului vor fi deschise începând cu orele 16h00, deoarece în foaierul teatrului vă pregătim și câteva surprize tradiționale românești!

Tot în foaier, după spectacol, Maestrul Dan Puric va participa la o sesiune deschisă de autografe și discuții cu admiratorii săi.

Pentru a comanda bilete la acest eveniment:

  1. Consultați aici PLANUL SĂLII DE SPECTACOL și alegeți locurile dorite.

  2. Completați formularul de comandă de mai jos, indicând locurile alese, conform numerotării din planul sălii de spectacol.

  3. În cel mult două ore de la trimiterea formularului de comandă, veți primi un e-mail de confirmare a rezervării (dacă nu vor fi disponibile exact locurile solicitate, vi se vor propune cele mai apropiate locuri față de cele pe care le-ați solicitat).

  4. Din momentul trimiterii acestui e-mail de confirmare către dumneavoastră, rezervarea va rămâne certă timp de 72 de ore. În acest interval, veți avea posibilitatea să plătiți biletele comandate, astfel:
    – dacă optați pentru livrarea prin curier, plata o veți face în numerar, direct către curier, la momentul primirii biletelor;
    – daca optați pentru livrarea biletelor prin e-mail, plata o veți face online (pentru accesul la spectacol, prezentarea biletului pe suport electronic va fi suficientă, fiecare bilet fiind înregistrat cu o serie unică de control).

  5. E-mailul de confirmare a rezervării va conține toate instrucțiunile specifice celor două modalități de livrare/plată, iar dumneavoastră veți opta pentru una dintre ele (varianta prin curier presupune o taxă suplimentară de 5 Euro/livrare). Dacă în termenul prevăzut de 72 de ore nu se va încasa contravaloarea biletelor rezervate, acestea vor fi repuse în vânzare și rezervarea va fi anulată.

Pentru orice relații suplimentare vă stăm la dispoziție și pe pagina noastră de facebook.

biletediaspora.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.