Lycamobile: telefonie mobila adresata romanilor din tarile Benelux

62
7300

De curand Lycamobile a lansat un proiect de promovare a servicilor de telefonie mobila oferite romanilor din strainatate. Lycamobile este specializata pentru telefonia mobila adresata emigrantiilor in lume si astfel si romanilor din diaspora.

1. Reporter: De ce va adresati romanilor din strainatate? Cum puteti sa ii ajutati ?
Ramona Achim: Folosind Lycamobile Pay As You Go SIM te poti bucura de apeluri nationale si internationale la cele mai mici preturi. Cu Lycamobile tii legatura usor cu cei dragi de acasa dar si cu prietenii raspanditi prin lume.Preturi mici, convorbiri lungi, toti vrem acelasi lucru!

2. Reporter: Ce ne puteti spune despre Lycamobile Pay As You Go? Cele mai mici preturi ? Minute gratuite ?
Ramona Achim: Aceasta este partea cea mai frumoasa: ofertele fantastice si promotiile Lycamobile.Lycamobile opereaza momentan in 10 tari: Uk,Spania,Italia,Belgia,Olanda,Suedia,Danemarca,Norvegia,Elvetia si Australia si suntem in continua crestere. Indiferent despre ce tara vorbim, Lycamobile ofera clientilor sai Minute &Mesaje Gratuite in reteaua Lycamobile, facilitam apelurile intre aceste tari la cele mai reduse costuri,tocmai pentru ca intelegem cat de greu este sa tii legatura cu cei dragi plecati si ei din Romania si cu familia de acasa. Echipa de la Lycamobile este intr-o continua miscare si dorim clientilor nostri sa se bucure de fiecare apel efectuat fie national sau international, dar la cel mai mic pret!

3. Reporter: Avantaje Pay As You Go SIM?
Ramona Achim: Cu Lycamobile Pay As You Go SIM incarci putin si vorbesti mult! Asta credem si asta oferim clientilor nostri.Iti poti organiza singur bugetul,nu vor exista alte costuri sau “surprize” la sfarsitul lunii.

4. Reporter: Clientii care doresc sa intre in reteaua Lycamobile dar sa-si pastreze numarul, ce optiuni au?
Ramona Achim: Nimic mai simplu:

1.Tot ce trebuie sa faca este sa contacteze reteaua in care sunt si sa sa ceara PAC code(Porting Authorisation Code) si 2.sa completeze formularul cu datele necesare din pachetul SIM Lycamobile sau sa downloadeze formularul de pe website ul nostru 3.si sa il trimita la adresa,adresa mail sau nr.fax mentionat. Procesul dureaza cateva zile dupa care se vor putea bucura de convorbiri ieftine nationale si internationale.

5. Reporter: De curand Romanii din Danemarca au semnat o petitie pentru a trece in grup de la alti operatori de telefonie mobila la Lycamobile. Ce le raspundeti ?
Ramona Achim: Am foarte incantata sa vad ca si romanii pot fi uniti…In primul rand : Bravo!Deci se poate! Am dat curs cerintelor lor si am alcatuit un raspuns petitiei, cu bunavointa dumneavoastra, va fi publicat pe website-ul www.danemarca.dk

6. Reporter: Va fi Romania adaugata in lista tarilor Lycamobile ?
Ramona Achim: Categoric DA! Astept cu nerabdare acest lucru! Cred ca toti romanii se vor bucura cand vor putea suna din Romania in Europa,Australia,America,Africa sau Asia. Probabil ca bunicii nostrii nu vor mai fi nevoiti sa astepte sa ii sunam noi,ca si clienti Lycamobile vor putea efectua apeluri la tarife mici in afara tarii.

7. Reporter: Unde putem gasi mai multe informatii despre Lycamobile?
Ramona Achim: Puteti intra pe website ul www.lycamobile.com de unde va puteti alege tara in care locuiti. In curand vom avea toate paginile traduse in limba romana, pentru a facilita informatia in randul acestora.Fiecare tara va avea ofertele si promotiile sale, toate fiind legate de acelasi tel: oameni care doresc sa isi sune familiile si prietenii la cele mai mici preturi!

8. Reporter: Cum te-a ajutat pe tine Lycamobile?
Ramona Achim: In primul rand prin tariful ieftin oferit! Din UK pot suna acasa in Romania cu numai 1p pe minut,vorbesc tot timpul cu parintii mei si cu sora mea la telefon: fie ca am nevoie de un sfat, sa le impartasesc gandurile mele sau, putin ajutor cand sunt in bucatarie la gatit, nimeni nu stie mai bine decat mama cum se face ciorba de burta sau prajitura cu ciocolata…Lycamobile a sponsorizat foarte multe evenimente si activitati in cadrul comunitatii romanesti din Londra, ultimul eveniment fiind la Ambasada Romaniei in UK, pregatesc si alte activitati, noi oferte, totul pentru a veni in sprijinul romanilor aflati peste hotare.Deci noi experiente pentru mine, noi cunostinte… Lycamobile m-a ajutat si pentru ca mi-a oferit acest “job” care pe zi ce trece imi ofera din ce in ce mai multe satisfactii si trebuie sa le multumesc din suflet pentru increderea acordata!

9. Reporter: Se apropie sarbatorile. Un ultim cuvant adresat romanilor din strainatate.
Ramona Achim: Gandurile mele se impart in doua: celor care merg acasa, le urez drum bun si sa ajungeti cu bine, iar celor care nu pleaca acasa, in Romania, pace sufleteasca si sper ca bucatele pregatite sa fie daca nu la fel, macar pe jumatate de gustoase ca cele pregatite acasa. Sarbatori Fericite tuturor romanilor, oriunde v-ati afla!

Ramona M Achim
Marketing Executive – Lycamobile

Raspuns la petitia Lycamobile a romanilor din Danemarca :

Dragi prieteni,

Ca urmare a petiţiei primite, vă răspund cu drag:

Lycamobile Pay As You Go SIM

Peste 6 milioane de clienţi din întreaga lume beneficiază în fiecare zi de cele mai mici tarife pentru apelurile internaţionale şi naţionale iar la fiecare 5 secunde un nou client se alătură familiei Lycamobile!

 

DA, puteţi efectua apeluri internaţionale şi naţionale la cele mai mici tarife

 

Tarife către România:

Cu numai DKK 0.06/min poţi suna pe fix în România

Cu numai DKK 0.79/min poţi suna pe mobil în România

 

Tarife naţionale:

TOP UP CARD

Lycamobile pe Lycamobile*

Denmark reţea fixă

Denmark
Mobil

SMS Denmark Mobil

3.jpg

0 kr/min

0.06 kr.

0.38 kr.

0.18 kr.

2.jpg

0 kr/min

0.06 kr.

0.38 kr.

0.18 kr.

1.jpg

0 kr/min

0.06 kr.

0.38 kr.

0.18 kr.

4.jpg

0 kr/min

0.06 kr.

0.29 kr.

0.18 kr.

 

DA, puteţi vorbi  de pe Lycamobile pe Lycamobile

*Apelurile în reţeaua Lycamobile sunt de DKK 0 pentru primele 45 de minute,aplicându-se o taxă de DKK 0.99 la iniţierea apelului

 

DA, vă puteţi păstra numărul şi vă puteţi transfera în reţeaua Lycamobile

Dacă doreşti să iţi păstrezi numărul vechi şi să intri şi tu în familia Lycamobile, nimic mai uşor de făcut:  

          İa-ţi cartela Lycamobile şi vei găsi înăuntru pachetului formularul de transferare al numărului

                                                            sau

          Îl downloadezi de pe website-ul nostru www.lycamobile.dk.

 

Completează-l cu datele necesare şi trimite-l :

      –    prin posta la adresa menţionată,

                           SAU

          prin fax la numărul scris în formular,

                    SAU

– îl scanezi şi îl trimiţi prin mail la adresa menţionată.

 

 

Da, cu Lycamobile beneficiezi de cele mai bune oferte, promoţii şi bonusuri:

 

è    Primeşti de fiecare dată când încarci, mai mult credit:

 

Încarci cu TOP UP Card

Şi primesşi Bonus

Vei avea în Total

500 kr

300 kr

800 kr

200 kr

100 kr

300 kr

100 kr

  50 kr

150 kr

  50 kr

  10 kr

  60 kr

 

è    Suni în Europa şi Australia cu DKK 0**:

 

Cu stima, 


Ramona Maria Achim

Marketing Executive

Lycamobile Uk Ltd

195 Marsh Wall

Walbrook Building

London E14 9SG 

 

Mai jos formularul de portabilitate a telefonului mobil 

 

Formular de portabilitate a numarului de telefon mobil in reteaua Lycamobile

Vă rugăm să completaţi formularul cu litere de tipar pentru a asigura încărcarea corectă a informaţiilor.

 

I se acordă Lycamobile autoritatea de a rezilia abonamentul meu actual de telefonie mobilă

 

Compania de telecomunicaţii :______________ şi mutarea în Lycamobile Denmark ApS.

Operator de telefonie mobilă: __________________________________________

Numărul de telefon mobil : __________________________________________

Număr Cartela SIM : __________________________________________

Cont  / Client / : __________________________________________

Numărul de cartela SIM ce apare pe cartela SIM curentă. Acest număr şi oricare alte informaţii trebuie să aibă formă de circulaţie ce poate fi pusă în aplicare. Dezinformarea la putere maximă poate însemna respingerea de transfer de număr de la furnizorul de telefonie curent.

Informatii personale: (completaţi cu litere de tipar)

Prenume: ______________

Nume: ______________

Adresă: ______________

Nr Postal.: ______________

Oraş: ______________

Noul Număr Lycamobile: ______________

Numărul Lyca SIM card (19 cifre): ______________

Incheierea abonamentului:

Subsemnatul acordă Lycamobile ApS Danemarca autoritatea de a rezilia acordul curent de abonamentul cu furnizorul de servicii curente. Toate serviciile şi servicii care sunt asociate cu abonament vor fi reziliate în timp ce se efectueaza portabilitatea numerelor. Subsemnatul se angajează să plătească furnizorului de telecomunicaţii actuale pentru servicii şi abonamente şi alte acorduri contractuale, până ce perioada de preaviz expiră şi numărul este eliberat de la Lycamobile ApS Danemarca. Numărul de relocare poate dura până la 40 de zile după ce a prezentat un formular completat în mod corespunzător.

 

Data: ______________

Semnătura: ______________

Returnaţi la: Lycamobile Denmark ApS ,Vibevej 7 ,2400 Copenhagen NV,

Sau trimiteţi fax numărul : 38 88 30 80

Puteţi scana şi trimite mail: cs@Lycamobile.dk

Dacă aveţi vreo întrebare despre portabilitatea numărului puteţi contacta  Lycamobile la numărul de telefon 70 14 55 56 sau mail: cs@Lycamobile.dk

 

**Apelurile de pe Lycamobile către ţările Lycamobile sunt de DKK 0 pentru primele 30 de minute, aplicându-se o taxa de DKK 1.49 la iniţierea apelului.

 

è    Primeşti credit GRATUIT când intri în familia Lycamobile

Când te transferi în reţeaua Lycamobile primeşti DKK 50 EXTRA credit ce îţi va fi transferat imediat în contul tău după ce procesul de transferare a luat sfârşit.Creditul rămas iţi va fi transferat în fiecare lună când foloseşti Lycamobile, câte DKK 50 până la DKK200 totalul maxim.

 

 

Lycamobile iţi oferă cele mai bune oferte şi cele mai bune tarife ca să iţi suni familia şi prietenii, oriunde s-ar afla şi de oriunde ai suna! Ai cele mai bune motive să alegi Lycamobile SIM Pay As You Go.


Aici este versiunea in engleza a formularului : http://www.danemarca.dk/english_FORM.PDF

62 COMENTARII

 1. locuiesc in romania, zalau. Am prieteni in India cu care as dori sa comunic prin telefon. As dori sa stiu tarifele si daca e posibil sa pot procura o asemenea cartela telefonica si cum as putea sa o procur?
  va multumesc

 2. Buna ziua tuturor,

  Lycamobile opereaza momentan in urmatoarele tari:Uk,Suedia,Belgia,Norvegia,Danemarca,Elvetia,
  Olanda,Spania,Italia si Australia.
  Pentru cei ce locuiesc in aceste tari este foarte ieftin si convenabil sa sune de Lycamobile, asa cum spunem noi,”in lume”.
  In momentul in care se va lansa si in India sau Romania, si acestia vor putea efectua apeluri catre alte tari la cele mai ieftine preturi!

  Personal,abia astept ca si Romania sa devina una dintre tarile Lycamobile 🙂 atunci vom putea suna foarte ieftin in afara tarii!

  Pentru mai multe informatii: http://www.lycamobile.com

  O zi buna !

 3. Sotul meu e in suedia – helsingburg. cum ar putea sa-si procure o cartela lycamobile pentru a putea suna mai ieftin in romania? Si ce tarife sunt pentru a suna pe fix sau pe mobil in romania. Se gasesc astfel de cartele in suedia?

 4. Buna, Ramona! Iti multumesc mult pentru informatie. Chiar te rog daca poti, sa-mi spui de la ce magazine s-ar putea procura aceasta cartela – in zona in care este sotul meu – helsingburg – suedia, pentru ca nu are acces la internet acolo momentan, ca sa poata face comanda online. Si cat ar costa aceasta cartela, cate minute poate vorbi pe fix sau pe mobil din suedia in romania. iti multumesc inca o data si mai astept informatii de la tine.

 5. Veti gasi aici o lista cu magazinele care au cartelele Lycamobile din Helsingborg:

  O zi buna!

  Kind Regards/Cu stima,

  Ramona
  manager Lycamobile

 6. sunt in franta si am cartela lyca dar trebuie activata,cum o pot activa .eu neavand o adresa ,mi se cere adresa de franta .cum pot activa fara aceste date ,nu se poate cu datele di romania sau cum se poate?????

 7. Buna ziua Coreniuc,

  Daca esti in Franta, poti activa cartela cu orice adresa: adresa prietenilor tai, adresa de la Hotel, adresa de la un magazin, etc.
  Din pacate nu se poate activa fara o adresa…

  O zi buna!

 8. Buna ziua,
  Am o cartela Lyca din Franta. Momentan sunt in Romania, si as vrea sa utilizez cartela dar daca incerc sa sun pe nr imi spune Numarul nu este alocat. Ce trebuie facut? multumesc

 9. da si eu sunt pe vodafon si sunt in spania si vreau sa trec pe lyca mobile am un numar de 12 ani pe reteaua vodafon si vreau sa mil pastrez dar vreau cu contract ce avantaje am si cit dureaza .MULTUMESC

 10. Salut ,
  as vrea sa trec si eu de pe lebara pe lyca dar aici in Franta un operator indian cu o engleza de jungla mi-a dat de inteles ca nu exista aceasta posibilitate de portare a nr de tel dintr-o retea in alta .
  Mi-a spus ca trebuie sa cumpar un nou sim , dar asta ar insemna sa umblu cu 3 telefoane dupa mine cea ce este deja prea mult pt mine.
  Intrebarea este dac in franta aceasta posibilitate de portare a unui nr de tel de la un operator la altul.
  Multumesc

 11. @dimy
  Buna,
  Daca doresti sa iti transferi numarul in reteaua Lycamobile, in primul rand trebuie sa iti termini contractul cu actuala retea si apoi va fi posibil.
  Lycamobile ofera Pay As You Go sim, si nu contracte.Daca esti in acest moment pe cartela PAYG(Pay As You Go) cu Vodafone, transferul se poate efectua, trebuie doar sa contactezi serviciul clienti in Spania.
  Pentru mai multe detalii : http://www.lycamobile.es
  O zi buna !

 12. Am o cartela lycamobile, sunt in danemarca si nu pot primi mesaje pe ea. Pot trimite, pot suna, pot fii sunat dar nu primesc mesaje. Oare nu e bun nr de la centrul de mesaje ? (+4528187000). astept ajutr. va multumesc

 13. am cumparat o cartela lycamobile din germania la inceputul lunii martie, acum sunt in romania-cat timp este valabila cartela daca nu este incarcata in fiecare luna?

 14. Doresc sa nu supar pe nimeni, eu ma numesc mihai feraru de 55 ani ,sunt un om f f bolnav cu multe boli f incurabile cum ar fi.. infarct miocardic antero-septal suferit de 2 ori, si tot de 2 ori am suferit accidente vasculare din trunchiul cerebral,, partial sunt paralizat,, zic asta ca am ajuns sa mai pot merge un pic adica merg cam 20-30m apoi fac o pauza si tot asa. am diabet f complicat eu imi fac singur injectii cu insulina de 4 ori pe zi, numai eu si cu bunul dumnezeu stiu de chinul meu zi de zi, duc lipsa de medicamente si alimente, stiu ca voi muri in curand ptr ca asa-s bolile astea, dar cred-ca voi muri flamand tare greu mai este cand nu ai de mancare, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi si care il iubeste pe bunul dumnezeu, sa ma ajute si pe mine, cu putin din putinul lor ptr ca dumnezeu ii va rasplati inzecit pe fiecare, va rog din suflet sa ma iertati daca deranjez si vas ruga sa nu ma judecati voi lasatil pe dumnezeu sa judece pe fiecare ptr faptele bune sau rele,. eu nu pot efectua nici o activitate. .ma aflu in spania unde urmeaza sa fiu supus unei inerventii chirurgicale la creer unde am 2 cheaguri de sange, am cont la banca.. CAIXA in spania are nr. ES6321002701100110648088/CAIXESBBXXX. .. pe nume mihai feraru.. va rog nu ma lasati ajutati-ma tel 0034642624824 Doamne ajuta A-R

  yaaaaaaa.JPGyaaaaaaa.JPG
  yaaaaaa22222.JPGyaaaaaa22222.JPG
  yaaaaaa11111.JPGyaaaaaa11111.JPG,, oare va ganditi macar o clipa la ce scrie in biblie,, bate si ti-se-va deschide, cere si ti-se-va da,etc etc,, .draga frate eu am si cont paypal pe adresa de email,, cordeni1@yahoo.com ,tel 0034642624824,,mihai feraru

 15. buna am si eu o intrebare su nu ai gasesc raspuns. am si eu un sim cu nr. de lyca si cand lam luat mi sa spus ca am si internet pe el si nu am unde as putea sa ma adresez sa vad ce se poate face. Te rog foarte mult daca ma poti ajuta esti o dulce. Eu sunt in Norvegia ca de aici am luat simul. te rog daca ma poti ajuta trimetemi un mail sa stiu ce este de facut.Ati multumesc anticipat.

 16. PENTRU DRAGOS.
  si eu sunt in franta si am ajutat un coleg sa isi transfere numar de la alta companie de telefonie la lycamobile, si a mers, ba a mai primit si 5 euro la transferarea numarului. intra pe lycamobile.fr si cauta sectiunea portare numar si e simplu.
  dar si mai simplu este, daca nu vrei sa tii numarul neaparat sa iei una gratis fara credit apoi sa o incarci online si vei primi si bonusuri bune. eu incarc online cu 50 euro si primesc 30 eur bonus. e super ieftin de vb in romania pe fix. numai bine si sanatate celor de afara.

 17. Am o cartella lycamobile si nu pot primi mesaje din străinătate. De exemplu prietenul meu si Grecia, care are o cartela Vodafone nu îmi poate trimite SMS.ce trebuie sa fac. Am nevoie de răspuns urgent.

 18. Am o cartella lycamobile si nu pot primi mesaje din străinătate. De exemplu prietenul meu si Grecia, care are o cartela Vodafone nu îmi poate trimite SMS.ce trebuie sa fac. Am nevoie de răspuns urgent.

 19. buna ziua .sotul meu este plecat in anglia are cartela de lyca mobile si ma rugat sa ai activez eu cartela de pe internet online pentru a primi un credit ceva de genul aceste nu am inteles prea bine si nici el nu a stiut sa imi explice prea multe doar din ce a auzit .a incarcat 10 lire si mia dat codul puk si sim sa -i pot inregistra numarul dar nu ma pricep deloc va rog daca puteti sa ma ajutati .multumesc anticipat

 20. buna ziua .sotul meu este plecat in anglia are cartela de lyca mobile si ma rugat sa ai activez eu cartela de pe internet online pentru a primi un credit ceva de genul aceste nu am inteles prea bine si nici el nu a stiut sa imi explice prea multe doar din ce a auzit .a incarcat 10 lire si mia dat codul puk si sim sa -i pot inregistra numarul dar nu ma pricep deloc va rog daca puteti sa ma ajutati cu mai multe detalii .multumesc anticipat

 21. Mi sa spus ca la o reincarcare cu 10£ primesc si 500 min nationale,ceea ce am si facut insa nu am nici un min.in uk. Ce trebuie sa fac sa am min nat.si sa mi se afiseze la controlul creditului.

 22. as dori informatii despre lykamobile:ce credit trebuie,cate min.ai,perioada de convorbire,de unde se poate achizitiona;eu am cartela cosmote,dar sotul are lykamobile,in anglia.multumesc

 23. Buna ziua tatal meu este in Germania si detine o cartela lyka mobil. Pentru a putea vorbi cu el ce cartela ar trebui sa cumparam? Tot lyka mobil Germania? Daca ne-ar trimite el una de acolo ar fi posibila conversatia si cum o putem reincarca cand se termina minutele? Va multumim!

 24. Sotul meu lucreaza in 5 zile in olanda -5 zile in germania poate cumpara o singura cartela din una din aceste tari si sa vorbeasca cu noi in romania ?Sau trebuie sa cumpere cate o cartela din germania si una din olanda?ne trebuie si noua in romania tot o cartela lyka mobil?Aceste cartele merg pe telefoanele care sunt codate pe orange sau connex?Multumesc!!Astept raspuns!

 25. Imi poate spune si mie cineva cum sa imi folosesc nr de lakamobail in romania . Cand apelez un numar imi zice cai nr gresit am bagat si prefix de romania la fel se intanpla de ce credit am 30 de euro pe ea

 26. nu mai le faceti curu mare astora de se lauda cu tarif zero in retea dar iti iau
  1 eur la initializarea apelului , acum exista skype , viber , doar aveti tablete sau smartphone-uri , ce naiba…

 27. Buna ziua, sotul meu este in anglia si are cartela Lycamobile…as dori sa stiu de unde pot lua si eu o cartela Lycamobile …si daca se poate vorbi din romania -anglia …o zi buna 🙂 .

 28. Buna ziua Ramona! Prietenul meu este din Londra,iar tatal meu in Germania. Amandoi au cartela lycamobile, de unde as putea obtine aceasta cartela?
  Multumesc, o zi buna! 🙂

 29. Buna ziua pt toti ce citesc acest msg. Am si eu o cartela likamobil si sunt foarte multumita de ea, desi odata mi sa blocat cartela o data adica nu mai puteam suna si trimite sms, doar puteam primi
  .acuma am sa va spun ce este de facut.trebuie sa va mai cumparati inca o cartela de tel cu un nr.si faceti schimb de nr sunand la serviciu cu clienti si in 2 sau 3 ore nr dv se va muta pe cealalta cartela. Lika mobil nu are magazine sau mai bine spus unde sa mergi unde sa te plangi, doar sunand la serviciu cu clientii si in primul rand trebuie sa sti sa vorbesti o limba straina ca de ex franceza si engleza.

 30. A T E N T I E ! la acest MIHAI FERARU pentru ca la o simpla cautare pe google il gasiti ca si un sarlatan.

  Administratia…………de ce lasati asemenea mesaje????????????

 31. Desi nu are legatura cu tema de aici,
  http://www.formula-as.ro/2009/890/s-o-s-34/cazuri-de-extrema-urgenta-11726
  va rog, deschideti linkul si in cazul in care doriti sa ajutati sau sa transmiteti si prietenilor dvs., va multumesc. Daca doriti date mai multe, va rog scrieti-mi pe emailul din link. Nici pana astazi suma pentru cele doua operatii nu a fost achitata. Orice suma este binevenita. Detin Lista exacta, la leu cu toate ajutoarele primite. Am fost ajutata de oameni modesti pentru ca in Romania, sponsorizarile sunt numai pentru unii …
  Va multumesc,
  Vali Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here