Mandate de arestare pentru suspecţii în jaful secolului. Trei români ar fi sustras dintr-un muzeu din Rotterdam, 7 picturi evaluate la 300 de milioane de euro

0
1367


Judecătoria Sectorului 5 a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru trei cetăţeni români, suspectaţi că ar fi autorii jafului de proporţii care a avut loc la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

În octombrie 2012, au fost sustrase opere de mare valoare semnate de Picasso, Matisse, Monet şi Gauguin, a căror valoare totală a fost estimată la 300 de milioane de euro.

Cele şapte capodopere furate sunt "Tête d’Arlequin" de Pablo Picasso, "La Liseuse en Blanc et Jaune" de Henri Matisse, "Waterloo Bridge" şi "Charing Cross Bridge" de Claude Monet, "Femme devant une fenêtre ouverte, dite la fiancée" de Paul Gauguin, "Autoportrait de Meyer de Haan" şi "Woman with Eyes Closed" de Lucian Freud.

mai mult :

http://jurnalul.ro/stiri/observator/mandate-de-arestare-pentru-suspectii-in-jaful-secolului-trei-romani-ar-fi-sustras-dintr-un-muzeu-7-picturi-evaluate-la-300-de-milioane-de-euro-634691.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.