O maşină a ucis patru persoane chiar în timpul ceremoniei dedicate Reginei Olandei – ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE

0
1228


REALITATEA.NET – O maşină a ucis patru persoane chiar în timpul ceremoniei dedicate Reginei Olandei – ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE

O maşină a ucis patru persoane chiar în timpul ceremoniei dedicate Reginei Olandei - ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE

Tragedie în Olanda, chiar de ziua Reginei: petru oameni au murit şi alţi 13 au fost răniţi în vestul ţării după ce o maşină a intrat în mulţimea care participa la ceremoniile dedicate Suveranului. Şoferul este suspectat că încerca să comită un atentat împotriva familiei regale.

Victimele asistau la parada organizată de Ziua Reginei în oraşul olandez Apeldoorn. Potrivit unui fotograf al Associated Press, martor la incident, maşina s-a îndreptat cu viteză mare în mod intenţionat spre vehiculul decapotabil în care se aflau regina şi familia acesteia.

Şoferul maşinii care a intrat în mulţime, în timpul celebrărilor pentru Ziua reginei în Olanda, este suspectat că intenţiona să comită "un atac împotriva familiei regale", care participa la festivităţi, a anunţat biroul procurorului, relatează AFP.

"Şoferul este suspectat că intenţiona să comită un atac împotriva familiei regale", a spus purtătorul de cuvânt Ellen Prummel. El ar putea fi inculpat pentru omucidere. Maşina, care a lovit mai multe persoane înainte de a-şi termina cursa lovind soclul unui monument, a ucis patru persoane şi a rănit 13, dintre care cinci grav.

În urma accidentului, toate festivităţile pentru Ziua reginei au fost anulate. Sute de mii de olandezi ieşiseră în stradă pentru a celebra această zi. "Majestatea sa este şocată de acest eveniment şi împărtăşeşte durerea victimelor şi rudelor acestora", a spus Casa regală.

Olanda,
Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.