OLANDA râde de ideea aderării ROMÂNIEI la Schengen. Ministrul de Externe al Olandei a avut o reacţie jignitoare

0
1481

Ministrul de Externe al Olandei, Frans Timmermans, a pufnit în râs când a fost întrebat de presa de la Bucureşti dacă România este pregatită pentru aderarea la spaţiul Schengen, incidentul fiind relatat de presa din Ungaria, potrivit B1TV.

"Liderul diplomaţiei olandeze a pufnit în râs, când a fost întrebat despre aderarea României la spaţiul Schengen. El a catalogat întrebarea ca fiind foarte bună, dar a lăsat-o fără răspuns", scriu jurnaliştii de la Nepszabadsag.

 

Publicația de la Budapesta îl citează apoi pe președintele comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților, Korodi Attila (UDMR), care spune:"Nu există nicio șansă pentru aderarea României la spațiul Schengen. De fapt, șansele sunt la fel de mari ca în septembrie 2011, cand guvernul olandez a blocat aderarea României și Bulgariei”.

Citiţi mai mult: OLANDA râde de ideea aderării ROMÂNIEI la Schengen. Ministrul de Externe al Olandei a avut o reacţie jignitoare. Tu ce părere ai? | DEZBATEREA ZILEI – Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/olanda-rade-de-ideea-aderarii-romaniei-la-schengen-1080721.html#ixzz2sSF64piF
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.