Olanda si-a evacuat tot personalul diplomatic din Yemen: „Mai multe tari occidentale sunt tinte potentiale ale unui atac terorist”

0
1423


Olanda a decis sa evacueze tot personalul diplomatic din Yemen, unde o serie de ambasade occidentale sunt "tinte potentiale ale unui atac terorist viitor", a anuntat miercuri seara Ministerul olandez de Externe, potrivit Mediafax.

"Aceasta masura a fost adoptata in urma unor informatii noi, potrivit carora mai multe tari occidentale sunt tinte potentiale ale unui atac terorist viitor", a anuntat ministerul olandez intr-un comunicat.

"Olanda este citata printre aceste tari", a precizat acesta. Haga a decis, anterior, sa evacueze o parte a personalului sau diplomatic, mentinand o echipa redusa de patru persoane. Aceasta echipa a fost evacuata.

Yemenul a afirmat miercuri ca a dejucat un plan Al-Qaida privind preluarea controlului asupra unor orase, instalatii peroliere si luarea de ostatici straini. Un nou atac cu avion fara pilot vizand membri Al-Qaida in Yemen, al cincilea in 11 zile, a fost efectuat miercuri.

mai mult la :  Olanda si-a evacuat tot personalul diplomatic din Yemen: "Mai multe tari occidentale sunt tinte potentiale ale unui atac terorist"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.