POZELE COPIILOR FAMILIEI REGALE OLANDEZE – PE UN SITE DEDICAT PEDOFILILOR

0
1446

Guvernul olandez a cerut luni scoaterea de pe un site dedicat pedofililor, a fotografiilor în care apar copiii familiei regale. Printre copiii care apar pe site se numără şi viitoarea moştenitoare a tronului, prinţesa Amalia, în vârsta de trei ani. Amalia este fata cea mare a prinţului Willem-Alexander şi este a doua succesoare la tron, după tatăl ei. Guvernul a anunţat că va cere justiţiei ca pentru fiecare fotografie menţinută pe site să fie aplicată o amendă de 50.000 de euro.

Organizaţia Martijn, care promovează acceptarea pedofililor în societate este acuzată de violarea intimitaţii prinţesei şi a dreptului de a controla utilizarea fotografiilor în care este prezentată.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat că pozele cu Amalia şi verişorii ei, Lucas şi Anna, au apărut pe site cu menţiunea: ”Familia noastră regală a produs o nouă generaţie de prinţi şi prinţese. Ce noroc!”.

„Fofografiile, printre care şi portretul oficial al Amaliei, au fost şterse din partea publica a site-ului. Alte doua fotografii înca mai pot fi vazute de membrii organizaţiei”, a mai spus acesta.

În Olanda, posesia şi distribuţia de materiale pornografice cu minori este ilegală. Guvernul pregăteşte o lege prin care să interzică vizionarea fotografiilor pedofile pe site fără a le descărca. Anul trecut, membrii organizaţiei Martijn au început o campanie prin care cereau reducerea, de la 16 la 12 ani, vârsta la care un minor îşi poate da acordul sa întreţină relaţii sexuale.

Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.