Premierul olandez: Vladimir Putin trebuie să faciliteze accesul la locul prăbuşirii avionului malaysian

0
1380

Preşedintele rus Vladimir Putin trebuie să faciliteze accesul la locul prăbuşirii avionului malaysian în estul Ucrainei, într-un teritoriu controlat de rebeli proruşi, pentru ca trupurile neînsufleţite ale victimelor să poată fi evacuate, a cerut sâmbătă premierul olandez Mark Rutte.

„El (Vladimir Putin) trebuie să îşi asume responsabilităţile în privinţa rebelilor”, a declarat Mark Rutte la Haga, după ce a purtat o „conversaţie telefonică foarte intensă cu preşedintele rus”.

„Având în vedere evenimentele de astăzi şi imaginile din această dimineaţă, i-am trimis preşedintelui un mesaj ca să facă uz de influenţa sa asupra rebelilor”, a anunţat premierul olandez.

„Toată lumea a văzut cum resturi ale aparatului, rămăşiţe ale pasagerilor şi lucrurile lor personale sunt în continuare împrăştiate la faţa locului”, a adăugat Rutte, care s-a declarat „şocat” în legătură cu imaginile provenind din Ucraina.

sursa :  http://www.mediafax.ro/externe/premierul-olandez-vladimir-putin-trebuie-sa-faciliteze-accesul-la-locul-prabusirii-avionului-malaysian-12943420

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.