Primarul din Rotterdam: Am costum şi maşină mai ieftine decât Mazăre, dar amândoi suntem moderni

0
1488


Primarul oraşului Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, a declarat, marţi, la Constanţa, într-o conferinţă de presă, că are costume şi maşină mult mai ieftine decât Radu Mazăre, dar că amândoi sunt moderni ca primari.

Ahmed Aboutaleb a făcut această declaraţie după ce a fost întrebat care sunt asemănările şi deosebirile dintre el şi primarul Radu Mazăre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Să încep cu diferenţele. Eu port cravată, domnul primar nu poartă, costumul meu e foarte ieftin compartiv cu cel al domnului primar, la fel şi maşina mea faţă de a dumnealui. Cred că amândoi suntem moderni ca primari. Domnul primar este apropiat de oamenii din oraş, eu fac la fel. Merg împreună cu echipa mea prin cartiere, discutăm cu oamenii, vorbim cu ei despre orice. Asta numesc o modalitate modernă de fi primar. Domnul primar face lucrurile în maniera personală, are grijă de oamenii săraci", a spus primarul din Rotterdam.

La finalul conferinţei de presă, Radu Mazăre i-a dăruit primarului din Rotterdam un tablou care înfăţişează o parte din zona istorică a Constanţei,
mai mult :
Primarul din Rotterdam: Am costum şi maşină mai ieftine decât Mazăre, dar amândoi suntem moderni

Imaginea articolului Primarul din Rotterdam: Am costum şi maşină mai ieftine decât Mazăre, dar amândoi suntem moderni

Lasă un răspuns