Primarul musulman al Rotterdamului, Ahmed Aboutaleb, mesaj radical pentru jihadisti: Faceti-va bagajele si plecati dracului de aici

0
1539

Primarul musulman al orasului olandez Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, le-a transmis un mesaj musulmanilor care intorc spatele libertatii: „sa isi faca bagajele” si „sa plece dracului de aici”. Declaratia primarului (N.red. in engleza: „pack your bags” and „f**k off) a fost facuta in direct la un post de televiziune, scrie International Business Times.

20100704_TdF_1_Rotterdam_19
Ahmed Aboutaleb si-a exprimat in direct furia fata de acei musulmani care refuza sa se adapteze la noul mediu, specificand ca el a facut acest lucru dupa ce s-a mutat in Olanda, in 1976.


„Este de neinteles ca va puteti intoarce spatele libertatii…Dar daca nu va place libertatea, pentru numele lui Dumnezeu, faceti-va bagajele si plecati”, a spus primarul.

„S-ar putea sa existe un loc in lume unde puteti fi voi insiva, unde puteti fi sinceri cu voi si unde nu trebuie sa mergeti sa omori jurnalisti nevinovati. Si daca nu va place aici pentru ca niste umoristi care nu va sunt pe plac scriu la un ziar, as putea spune ca puteti pleca dracului”, a afirmat Ahmed Aboutaleb.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-19090521-primarul-musulman-rotterdamului-ahmed-aboutaleb-mesaj-radical-pentru-jihadisti-faceti-bagajele-plecati-dracului-aici.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.