ROMANIA a pierdut o repriza in fata amatorilor din Luxemburg! ‎

0
1900

Naţionala de handbal masculin a României a învins reprezentativa similară a Luxemburgului, scor 26-22 (14-8), în cea de-a doua partidă din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din Spania 2013, intr-un joc ce a avut doi antrenori romani pe bancile tehnice ale echipelor.

Cu toate acestea Piatra Neamt-ul a fost alaturi de nationala la reintoarcerea oficiala a tricolorilor! Publicul a fost la inaltime pentru o echipa care a aratat “amatorism” in fata amatorilor din Luxemburg! Am inscris un gol in primele 10 minute! Declaratie Cristian Ghita si antrenor Luxemburg mai jos! După victoria din Luxemburg 35-20 (17-8), România s-a impus şi la Piatra Neamţ la capătul unui meci în care a lăsat impresia că doar cele două puncte puse în joc contează, evoluţia tricolorilor fiind total nesatisfăcătoare. In plus, ai nostrii au pierdut deja o sansa in fata belarusilor, in perspectiva play-off-ului: La diferente si scoruri egale in cele doua partide din ianuarie, tricolorii vor pierde calificarea datorita golaverajului slab inregistrat cu Luxemburg! Scorul pe reprize arată că oaspetii si-au adjudecat una dintre ele, dar asta nu a speriat pe nimeni. Românii nu s-au fortat deloc. Au jucat economicos, dar chiar si asa fiecare reusită la finalizare a fost aplaudată la scenă deschisă de un public care a înteles parcă perfect ce se întîmplă pe parchet. Cu aceleasi aplauze generoase au fost însotite si paradele portarilor români sau recuperările defensive. Jocul a început într-o notă lentă a românilor. Primul gol s-a marcat în minutul 4, cînd au înscris luxemburghezii, iar în minutul 10 scorul era 1-3. Cinci minute mai tîrziu era 4-4, pentru ca România să producă un galop de sănătate pînă la 11-4 (26) „Chiar m-am bucurat că am lăsat o impresie frumoasă la Piatra Neamt. Sîntem pe drumul cel bun“, a declarat după joc Adrian Stot conform sportneamt.com, antrenorul care ca jucător a ridicat de multe ori publicul pietrean în picioare. România si-a adjudecat cele patru puncte din dubla cu Luxemburg, iar acum se gîndeste la meciurile din 11 (n.r. – la Piatra Neamt) si 15 ianuarie cu Belarus.

Jucătorul lui Vasile Stîngă, băcăuanul Cristian Ghită a avertizat însă că evolutia trebuie să fie cu totul alta cu ex-sovieticii. „Pentru felul în care am arătat astăzi îmi este rusine. Dacă jucăm asa cu Belarus nu avem nici o sansă pentru că această echipă are în componentă jucători foate buni, ce nu ne vor ierta nici un moment de relaxare“, a specificat Ghită.

ROMANIA a pierdut o repriza in fata amatorilor din Luxemburg!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.