România-Olanda 1-4: Un MARE antrenor analizează greșelile lui Pițurcă

0
1474

În preliminariile CM, naționala României a pierdut clar meciul cu Olanda, iar tactica lui Victor Pițurcă a fost falimentară. Selecționerul a programat un 1-0, betonând mijlocul cu doi „închizători” rudimentari, dar a ieșit un usturător 1-4 fiindcă, după ce tricolorii au primit gol, n-au știut să conducă jocul, așteptând să lovească tot pe contraatac chiar și la 0-2! Ioan Andone, dublu campion cu CFR Cluj și o dată cu Dinamo, explică tactica gândită de Piți.

„Totul a fost construit pe faptul că o să dăm noi gol primii, că o să plecăm de la 1-0. Atunci ar fi fost un alt meci. Pițurcă a gândit bine, dar nu i-a ieșit. La lovitura lui Torje, mingea n-a intrat în poartă, ci a lovit transversala. Apoi, a căzut și golul doi al Olandei. A picat și acel penalty dubios… Dacă am fi intrat cu 1-2 la pauză, altul ar fi fost entuziasmul echipei și al tribunei”, a analizat eșecul Ioan Andone, de la campioana CFR Cluj.

Citiţi mai mult: România-Olanda 1-4: Un antrenor MARE analizează greșelile lui Pițurcă – Naţionala > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Romania-Olanda-Ce-greseli-a-facut-Piturca-1006178.html#ixzz29ZCsgWzd
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.