Şapte persoane suspectate că procurau droguri din Olanda şi le vindeau ulterior în Bucureşt au fost prinse

0
1482

Şapte persoane suspectate că procurau droguri din Olanda şi le vindeau  ulterior în Bucureşt au fost prinse cu 3,5 kg. de cannabis. Drogurile erau disimulate în roata de rezervă a autoturismului cu care acestea veniseră din Olanda.

Timp de aproximativ trei luni, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bucureşti, au investigat activitatea infracţională a unei reţele de trafic internaţional de droguri. Cei şapte membrii ai grupării infracţionale procurau importante cantităţi de droguri din Olanda pe care le transportau pe cale rutieră în România, pentru a fi valorificate în Bucureşti.

Operaţiunea a fost finalizată în noaptea de 4 spre 5 octombrie când poliţiştii au prins în flagrant trei bărbaţi, pe raza judeţului Arad, după ce au introdus în ţară 3,5 kg. de cannabis, drogurile find disimulate în roata de rezervă a autoturismului cu care se deplasau pe ruta România-Olanda şi retur.

…. mai mult:

Prinşi cu 3,5 kilograme de cannabis în roata de rezervă

Şapte persoane suspectate că procurau droguri din Olanda şi le vindeau ulterior în Bucureşt au fost prinse cu 3,5 kg. de cannabis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.