Un român a fost executat în stil mafiot în Olanda. Cinci conaţionali, principalii suspecţi, au fost arestaţi preventiv

0
2080
Suceveanul Florin Tabarcea, în vârstă de 38 de ani, a fost ucis săptămâna trecută pe teritoriul Olandei, fiind găsit împuşcat în cap, în apropierea unei locuinţe din oraşul Roosendaal. Cinci români cu vârste cuprinse între 22 şi 54 de ani au fost reţinuţi, ei fiind principalii suspecţi.

CHAAM/ROOSENDAAL – Het slachtoffer van de moord op de oprit van een woning in Chaam is de 38-jarige Florin Tabarcea, een Roemeen die in Roosendaal woonde. Hij was lange tijd een goede vriend van de Roemeense huurder van het hoekhuis, maar de twee hadden zwaar onenigheid gekregen. Dat zeggen bronnen in het Roemeense circuit in West-Brabant die beide mannen kennen.

În dimineaţa zilei de 28 iunie 2017, în jurul orei 04.30, poliţiştii din oraşul olandez Roosendaal au primit un apel de urgenţă prin care se anunţa că pe o stradă din localitate ar fi luat foc un autoturism. Agenţii deplasaţi la faţa locului nu au găsit nicio maşină în flăcări, însă au descoperit pe o alee din zonă cadavrul unui bărbat, care avea să se dovedească că este Florin Tabarcea, un sucevean de 38 de ani. Acesta este originar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, fiind rezident în oraşul Roosendaal. El era mort, fiind împuşcat în cap.
La mică distanţă se afla un autoturism Mercedes înmatriculat în Bulgaria, ce îi aparţinea lui Tabarcea, vehiculul fiind dus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor. În casa din apropierea căreia a fost găsit împuşcat Florin Tabarcea se aflau cinci bărbaţi, toţi din România, o tânără de 18 ani, o minoră în vârstă de opt ani şi un bebeluş de doar şase luni de zile.

Conform site-ului www.bndestem.nl, cei cinci români cu vârste de 22, 26, 36, 48 şi 54 de ani au fost arestaţi preventiv, fiind consideraţi principalii suspecţi în omorârea lui Florin Tabarcea. Copiii găsiţi în casa respectivă au ajuns în grija Protecţiei Copilului din Olanda, în timp ce tânăra de 18 ani a fost dusă la poliţie, unde a dat declaraţii, după care a fost lăsată să plece. Aceasta este bănuită că practica prostituţia pentru cei cinci români arestaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/osietg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.