Un român care folosește o metodă originală de predare a fost ales profesorul anului în Olanda (VIDEO)

0
1502

Un român a fost ales profesorul anului în Olanda de un juriu format din studenţi şi specialişti în educaţie, informează B1 TV. Alexandru Iosup, i-a impresionat pe olandezi prin metoda sa originală de predare. Acesta foloseşte jocurile în tipul cursurilor, pentru a le explica studenţilor săi noţiuni complexe de inginerie şi informatică. Alexandru Iosub este la Universitatea Tehnică din Delft, unde în urmă cu 6 ani şi-a luat titlul de doctor în informatică.

Are 34 de ani si este din București, unde a urmat Universitatea Politehnică. În Olanda, a fost desemnat profesorul anului, premiu pe care l-a primit de la ministrul Educaţiei. Şi asta după ce anul trecut fost ales cel mai bun profesor de la Universitatea Tehnică din Delft, instituţie de învăţământ superior care l-a adoptat în urmă cu 10 ani.


Alexandru Iosup îşi atrage studenţii de la Facultatea de Inginerie, Matematică şi Informatică printr-o metodă inovativă de predare. Alexandru foloseşte în timpul cursurilor tehnici folosite în mod normal pentru dezvoltarea jocurilor sociale online. Tocmai de aceea, studenţii sunt motivaţi să înveţe şi să exceleze în studiile pe care le urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.