Un travestit român o imită pe Corina Chiriac în cluburile olandeze

0
1474

Paul este un travestit român, stabilit în Olanda de 14 ani. Un om cu o viaţă dublă şi o poveste cum rar se întâlneşte. Paul sau Cora, numele de scenă, care vine de la Corina Chiriac, pe care o admiră de foarte mulţi ani.

Până să plece din ţară a lucrat costumier în studiourile de la Buftea şi mai scotea un ban în plus ghicindu-le artiştilor. Încă de pe atunci era cunoscut în unele cercuri ca fiind homosexual. După ce a plecat în Olanda o perioadă a făcut trotuarul pe la gara din Amsterdam, a stat şi prin vitrinele bordelurilor în cunoscutul “cartier roşu”.

Nu i-a mers rău se pare, pentru că din bănuţii strânşi şi cu un mic credit şi-a cumpărat un apartament de 100.000 euro cu două camere la Haga. În dormitor are două dulapuri, unul cu haine de bărbat şi unul cu haine de femeie. Cora duce o viaţă dublă, ziua lucrează ca bucătar într-un restaurant, iar noaptea se deghizează în femeie şi face playback într-un club de noapte pe cântecele Corinei Chiriac. Publicul olandez o place.

“Sunt adeptul stilului clasic, altfel moda trece şi aş cheltui enorm pe haine, mai cumpăr în general câte o rochie neagră”, spune Paul despre îmbrăcămintea de scenă. Meseria de bucătar îi aduce lunar câte 1.200 de euro, iar din cântările unde apare ca travestit, mai strânge încă pe atât.

Operaţie de schimbare de sex nu vrea să-şi facă, pentru că a auzit că este foarte dureros. “Cunosc persoane care au suferit foarte mult după aceste operaţii, trebuie să faci tratament toată viaţa apoi… Am urmat doar un tratament cu hormoni.”…

articol complet la : Click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.